Administratiekantoor Van de Kamer

Administratiekantoor Van de Kamer uit Heerhugowaard is een zelfstandig opererend kantoor gevestigd in Heerhugowaard, dat zich richt op het midden- en kleinbedrijf. Onze dienstverlening omvat het inrichten en houden van de administratie tot en met het opstellen van de jaarrekening naar voorgeschreven wettelijk model.

Meer over ons

Administratie

Een goede administratie is belangrijk om op te zetten, maar ook bij te houden. Administratiekantoor Van de Kamer beschikt over de juiste ervaring om u te daarbij te helpen.

Meer over onze diensten

Jaarrekening

Elke onderneming moet ieder jaar een jaarrekening naar de Kamer van Koophandel sturen. Met de ervaring van Van de Kamer helpen wij u graag met het opstellen van deze jaarrekening.

Meer over onze diensten

Fiscale aangifte

In Nederland zijn er veel wet- en regelgeving op het gebied van belastingen. Daarom helpen wij van Administratiekantoor Van de Kamer u graag met de fiscale aangifte.

Meer over onze diensten

Wat kunnen wij voor u doen?

Wij kunnen u ondersteunen met uw:

  • Boekhouding
  • Belastingaangiften
  • Salarisverwerking
  • Financieringsvraagstukken
  • Jaarrekeningen
  • Managementadvies

WILT U MEER WETEN OVER ONZE DIENSTVERLENING? NEEM CONTACT OP

Heel goed geholpen

Administratiekantoor Van de Kamer heeft mij prima geholpen met de administratie van mijn beginnend bedrijf. Jos is duidelijk en staat altijd voor je klaar. Al met al een goede keuze gemaakt om in contact komen met Administratiekantoor Van de Kamer.

- Jan

Top service

Het is fijn om met Jos te werken. Hij is altijd bereikbaar en denkt graag mee. Jos houdt de administratie bij van mijn bedrijf, en daar ben ik zeer tevreden over. Een grote last is van schouders af. Bedankt Jos!

- André